Eco Beauty Hair on Joensuuhun 2016 perustettu ekokampaamo. Ideologiamme perustuu luonnon ja ihmisen kunnioittamiseen ja siksipä kaikki kampaamossa käytettävät aineet ovat täysin myrkyttömiä ja lähes tuoksuttomia.

Kampaamomme palveluvalikoimaan kuuluvat perus kampaamo- ja parturileikkauksien ohella kasvivärjäykset, energialeikkaus sekä intialainen päähieronta. Käytämme näyttävien juhla- ja arkikampauksien teossa ainoastaan luonnonkosmetiikan tuotteita. Saat kampauksien ohella meiltä myös juhlameikkaukset.

Kampaamossamme värjäyksiin käytetään ainoastaan kasvivärejä, jotka sopivat PPD-herkistyneille sekä muuten synteettisille aineille allergisoituneille. Kasvivärit eivät myöskään kirvele ihoa.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös amerikkalainen parranajo, jonka huoliteltu lopputulos syntyy lämpimien pyyhkeiden rentouttavasta vaikutuksesta, kasvojen hieronnasta ja tarkasta yksilöllisestä parranajosta.

Eco Beauty Hair on osa Eco Beauty konseptia, johon kuuluvat Joensuun keskustassa sijaitseva kauneushoitola Eco Beauty, sekä verkkokauppa.

Kampaamokäynti Eco Beauty Hairissa on voimauttava ja kokonaisvaltainen kokemus.